×

Datum: 15-09-2022 | Begintijd: 14:30 | Eindtijd: 16:30

Duurzaam innovator Thomas Rau neemt je in deze sessie mee in zijn toekomstbeeld. Hij laat je inzien dat de toekomst geen bedreiging vormt maar juist vol kansen zit voor jou als ondernemer. Met zijn motto “guided by the future” laat hij zich inspireren en leiden door wat er in de toekomst zal gaan spelen. Hij geeft je inzichten in hoe je de juiste houding aan kunt nemen om zelf ook al die kansen te zien en toekomstgericht duurzaam ondernemer te worden. 

THOMAS RAU

Thomas Rau is een innovatief en duurzaam ondernemer in hart en nieren. Met zijn architectenbureau RAU zet hij verschillende innovatieve projecten op. Hij is voorloper op het gebied van CO2 neutraal, energiepositief en circulair ondernemen. Rau ziet de ontwikkelingen binnen energie en grondstoffen niet als bedreiging, maar als uitdaging. “De kansen liggen er, ze vragen alleen om de juiste houding.” Gelukkig hoef je die niet zelf uit te zoeken en neemt Thomas Rau je tijdens deze lezing mee in hoe ook jij een duurzame en toekomstbestendige ondernemer wordt! 

Thomas Rau CFOnl 1 1230x820

Datum: donderdag 15 september

14.00 uur Inloop
14.30 uur Welkom door Cindy van Hamond – Introductie Station88 en Midpoint Brabant
14.40 uur Lilian Damen-Evers, directeur coöperatieve Rabobank – Duurzaam ondernemen in de regio
15.00 uur Thomas Rau – Duurzaam ondernemen duur? “Van bezit naar prestatie. Van lampen naar licht. Kortom, van eigendom naar eigenslim”  
16.00 uur Dialoog met publiek 
16.30 uur Afsluiting en borrel  
17.30 uur Einde  

Wees op tijd met aanmelden 
We willen natuurlijk iedereen netjes ontvangen, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan en laat je inspireren. 

Je kunt hier aanmelden!

 

Locatie: Station 88, Burgemeester Brokxlaan 12, Tilburg