×

Datum: 23-11-2022 | Begintijd: 14:30 | Eindtijd: 16:45

De klant is koning! Je hoort het vaak, maar wat doe je ermee? We weten wel dat we moeten inspelen op de klant, maar hoe doe je dat dan?  

In deze sessie met Jos Burgers wordt volop inspiratie en kennis gedeeld over hoe je klantgerichter kunt zijn en hoe jij je klant kunt bieden waar ze nu echt naar opzoek zijn. Breidt je bereik uit en versterk je band met je klant.  

JOS BURGERS

Drs. Jos Burgers (1951) is een van de meest gevraagde managementsprekers in Nederland. Jos Burgers is expert op het gebied van marketing, strategie en sales. Door zijn uitgebreide ervaring binnen marketing heeft hij veel kennis opgedaan. Met zijn motto: “Alles wat je geeft krijg je ooit terug” deelt hij zijn kennis graag met anderen in zijn presentaties, maar ook in zijn boeken. In de afgelopen tien jaar heeft hij meerdere bestsellers geschreven. Nu krijg ook jij de kans om te proeven van deze kennis, dus dat wil je niet missen!

josburgers2 1230x820

Datum: donderdag 24 november

14.30 uur Inloop met koffie & thee, lekkernij en fruit​ in het Koning Willem II Stadion
15.00 uur Welkom door Cindy van Hamond – programmamanager Station88
15.05 uur Introductie dagvoorzitter 
15.10 uur College met Jos Burger                                             
16.45 uur Afronding en op naar de borrel!

Het programma start om 14.30 uur, nadien kun je niet meer inlopen en daarom vragen we je op tijd te zijn.

Wees op tijd met aanmelden 
We willen natuurlijk iedereen netjes ontvangen, maar het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Meld je dus snel aan en laat je inspireren.

Je kunt hier aanmelden! 

 

Locatie: Koning Willem II Stadion Goirleseweg 34 5026 PC Tilburg