×

nieuws glasvezel tichelrijt bijeenkomst

Steeds meer applicaties en systemen communiceren via het internet. Vergaande automatisering en digitalisering hebben hun weg gevonden binnen het bedrijfsleven. Een trage internet verbinding mag geen beperking zijn. Dit gaat de komende jaren een nog grotere rol spelen in onze samenleving. Ondernemers krijgen hier steeds meer mee te maken.

Op Tichelrijt zijn de mogelijkheden voor snel internet beperkt of kostbaar. Dit geeft beperkingen voor het goed en betrouwbaar laten functioneren van bestaande en nieuwe toepassingen, zoals VoIP + integratie Vaste & Mobiele telefonie, het koppelen van locaties, camerabewaking, Cloud & virtualisatie, back-up online, etc.

De laatste jaren zijn er steeds meer samenwerkingsverbanden tussen ondernemers ontstaan, waardoor de mogelijkheden van snel en betaalbaar internet via glasvezel binnen handbereik liggen. Om deze ontwikkelingen niet aan ons voorbij te laten gaan hebben wij, meerdere ondernemers via Platform Tichelrijt in samenwerking met de gemeente Dongen, het initiatief genomen om nieuwe mogelijkheden voor Tichelrijt te bekijken. Om snel en betrouwbaar internet op korte termijn via glasvezel te realiseren zijn er meerdere scenario’s mogelijk.

In dat kader nodigen wij u graag uit voor de informatiebijeenkomst glasvezel Tichelrijt:

Datum: woensdag 25 november 2015

Locatie: Golfbaan Dongen, Zandeweg 2 DONGEN

Tijd: 16.00 – 18.00 uur (inloop vanaf 15:30 uur)


Wilt u per mail aan het Platform Tichelrijt doorgeven of u aanwezig zult zijn via .

 

Graag ontvangen wij uw aanmelding uiterlijk 20 november. Vermeld met hoeveel personen u de bijeenkomst wilt bijwonen en voor iedere deelnemer naam en email–adres.

Voor eventuele vragen kunt u bellen met Fred da Graça van CIAG (onderdeel APK Group/Rasenberg): 06-21597896.

Wij hopen u op 25 november te mogen ontmoeten bij Golfbaan Dongen!

Met vriendelijke groet,

names Platform Tichelrijt,
Gemeente Dongen