×

2016 03 30 / presentatie glasvezel provider tichelrijt

Marcel de Brouwer presenteert de resultaten van de Werkgroep.

Eindelijk is het zo ver! Goed nieuws voor ondernemers op bedrijventerrein Tichelrijt. Wanneer alles volgens planning verloopt, gaat RegioGlasvezel binnen afzienbare tijd starten met het aanleggen van een nieuw glasvezelnetwerk op Tichelrijt. Tijdens de bijeenkomst op woensdag 30 maart 2016 van de werkgroep Glasvezel Tichelrijt is RegioGlasvezel als voorkeursprovider gepresenteerd. Hiermee gaat een nieuw tijdperk aanbreken voor veel ondernemers die zich voorbereiden op de toekomst. Vanaf nu is het mogelijk om betaalbaar internet via glasvezel aan te vragen tot snelheden van 1000Mbps.

Download hier het aanmeldformulier voor 50Mbps verbinding of de 100Mbps verbinding

 

Onderzoek glasvezelnetwerk

Afgelopen maanden is de werkgroep Glasvezel Tichelrijt druk in de weer geweest met het toetsen van het aanbod dat Ciag (op 25 november 2015) voorstelde. De werkgroep heeft een 5-tal partijen benaderd en uiteindelijk gekozen voor RegioGlasvezel, die nauw samenwerkt met Ciag. RegioGlasvezel onderscheidde zich door zichzelf open op te stellen en de wensen van ondernemers om te zetten in concrete oplossingen en voorstellen. Tevens doet RegioGlasvezel een duit in het zakje door geen aparte engineeringkosten te berekenen in het voortraject.

Hiermee is de ideale kandidaat gevonden voor het aanleggen van een nieuw glasvezelnetwerk dat betaalbaar, schaalbaar en toekomstgericht is.

Schop in de grond

Voordat de schop de grond in gaat, moeten de eerste 20 ondernemers voor 15 april hun keuze doorgeven voor het pakket dat zij willen afnemen. Wanneer dat punt bereikt is, gaat RegioGlasvezel definitief aan de slag om alles zo snel als mogelijk aan te leggen.

Naast snel internet, krijgen ondernemers die zich nu inschrijven een flinke korting op de eenmalige aansluitkosten. Bij elke 10 ondernemers die zich daarna aanmelden, treedt een staffelkorting voor alle aangesloten ondernemers in werking! Vermoedelijke oplevering van het glasvezelnetwerk is oktober 2016.

En nu?

Ondernemers op Tichelrijt kunnen hier het aanmeldformulier downloaden en ingevuld opsturen naar

Overige informatie:

pptxPresentatie 30 maart 2016

pdfBrochure RegioGlasvezel

pdfOvereenkomst RegioGlasvezel 50Mbps verbinding

pdfOvereenkomst RegioGlasvezel 100Mbps verbinding

 

Actuele informatie vind je op www.glasvezeltichelrijt.nl

Activiteiten Agenda