×

glasvezel dongen 2016 juni

Na een succesvolle vraagbundeling en intensieve samenwerking tussen Regio-Glasvezel, Dongense ondernemers en gemeente Dongen is de aanleg van het glasvezelnetwerk zeer voorspoedig verlopen. Vrijdag 2 september 2016 is officieel de eerste internetverbinding bij Ford Garage Stoomberg op bedrijventerrein Tichelrijt in gebruik genomen.

Razendsnelle aanleg

Na een feestelijke aftrap op woensdagmiddag 29 juni 2016 is de aanleg zeer snel verlopen. Ook Fred da Graça, senior accountmanager bij Regio-Glasvezel, is erg tevreden over de aanleg van het nieuwe netwerk.
Na een druk bezochte informatieavond eind 2015 en een succesvol vraagbundelingstraject, hebben we alle klanten weten aan te sluiten. Dit is absoluut een grote mijlpijl voor Regio-Glasvezel en wij zijn ook erg trots op het grote aantal aansluitingen dat hier gerealiseerd is. Een duidelijk bewijs van de noodzaak van een stabiel, betrouwbaar en betaalbaar netwerk. Ook een pluim voor onze aannemer CIAG en Rasenberg van de APK group. Mede door hun kundige inzet en flexibiliteit is het netwerk voortijdig opgeleverd.

Ook de Werkgroep vanuit de ondernemers op Tichelrijt en de gemeente zijn buitengewoon positief gestemd. Het is geweldig om te zien dat alle inspanningen, overleggen en 'vrije uurtjes' op deze manier uitbetaald worden. Een goede investering in de toekomst van Tichelrijt en het Dongense ondernemersklimaat.

1000MB Glasvezelnetwerk op Tichelrijt

Het glasvezelnetwerk op bedrijventerrein Tichelrijt is ruimschoots volgens planning gerealiseerd en zal deze week voor alle deelnemers beschikbaar zijn. De aangesloten bedrijven beschikken dan over hoogwaardige, schaalbare en toekomst vaste glasvezelverbindingen. Deze kan oplopen tot 1000MBbs. Geïnteresseerde ondernemers kunnen meer informatie en tarieven vinden op de website van Glasvezel Tichelrijt.

glasvezel dongen 2016 06 29

Activiteiten Agenda