×

'Met Ben Tiggelaar is de connectie van theorie en praktijk echt mogelijk. Niemand weet beter dan hij welke vertaalslag er voor (MKB) ondernemers nodig is om tot de kern door te dringen en tot actie over te kunnen gaan.”

Woensdag 9 december
19.00 - 21.00 u 
Live in Station88 of via Livestream

tiggelaar ben online artikel

Tijdens deze online en offline inspiratiesessie in Station88 neemt niemand minder dan Ben Tiggelaar je mee in een lezing over samenwerken aan de toekomst van je bedrijf. Hoe overleef je, hoe zorg je ervoor dat je het volhoudt bij tegenwind, over innoveren, wat is er nodig om iedereen binnen je bedrijf te betrekken bij vernieuwing. Maar ook over leiderschap, hoe krijg je jezelf zover om échte stappen te zetten.

Programma:
18.30 uur - Inloop
19.00 uur - Welkom aan fysieke en online deelnemers door Bianca Kemper
19.10 uur - Ben Tiggelaar; samenwerken aan de toekomst van je bedrijf
20.10 uur - Q&A met aanwezigen en online deelnemers
20.30 uur - Wrap up en afsluiting online deelnemers
20.30 uur - Einde Ben Tiggelaar is bestsellerauteur, gedragswetenschapper en de meest gevraagde spreker in Nederland. Hij wordt getypeerd als managementgoeroe, geeft inzicht en inspiratie op het gebied van leiderschap en verandering. Ook is hij columnist bij NRC Handelsblad op het gebied van werk en management.

Vanwege de geldende RIVM maatregelen, zijn er 25 fysieke plaatsen beschikbaar. We hanteren deze richtlijnen en bewaken de 1,5 meter afstand. Gezondheid staat voorop. Deze inspiratiesessie is óók via livestream te volgen. Hier is het aantal aanmeldingen uiteraard onbeperkt. Laat ons via de aanmeldingslink weten waar je voorkeur naar uit gaat.

Wij kijken enorm uit naar je deelname. 

Ondernemende groet,

Team Station88
Station88 - Huis voor Ondernemerschap en Innovatie 

Bezoekadres       : Burg Brokxlaan 12, 5041 SB Tilburg

Postadres            : Postbus 788, 5000 AT Tilburg

Telefoon             : (013) 303 41 02  

www.station88.nl • E  

Volg Station88 op FacebookTwitterInstagram en LinkedIn

Activiteiten Agenda