×

Nieuws over & van VOCD-leden

Heb je ook iets nieuws te melden? Log dan in en zet je bericht klaar voor publicatie.

Carwash Rijen stelt deze avond hun deuren open voor de regionale ondernemers van GRIC (Gilze en Rijen), VOCD (Dongen) en OCT (Alphen, Baarle-Nassau, Chaam).

Aan de Europalaan in Rijen valt Carwash Rijen direct op. Via de grote glaspartijen vangt u een glimp op van wat binnen gebeurt. En belangrijker nog, eenmaal binnen…

Lees verder »

Voor de ontwikkeling van een nieuwe armondersteuning zijn wij op zoek naar testers. Dit product gaat preventief en curatief worden ingezet tegen RSI:

  • vermindert de fysieke belasting
  • verbetert je houding
  • gaat vermoeidheid tegen
  • nauwkeuriger werken
  • vermindert ziekteverzuim 

Bij deze een korte omschrijving van de test.…

Lees verder »

De eerste open dag van de Jeugdwerkplaats in Dongen, gefaciliteerd door Stichting Stronk (hierna Stronk), mag en kan eindelijk gaan plaatsvinden!

Na een paar jaar van gesloten deuren voor bezoekers (te wijten aan corona) en hard werken aan de geheel nieuwe werkplaats (sinds januari 2021), stellen we onze deuren open voor een…

Lees verder »

De eerste open dag van Stichting Stronk jeugdwerkplaats kan en mag eindelijk plaatsvinden!

Na een paar jaar van corona perikelen en hard werken stellen we onze deuren open voor een bezoek aan onze nieuwe werkplaats.
Er is deze dag van alles te doen. Zo zijn er springkussens, een tentoonstelling, mogelijkheid tot het…

Lees verder »

Beste ondernemer,

De gemeente Dongen is inmiddels druk bezig met het opvangen van vluchtelingen uit Oekraïne .

De eerste gezinnen zijn al aangekomen en ondergebracht in onze gemeente. Ze hebben een lange en heftige reis achter de rug en hebben heel weinig spullen mee kunnen nemen.

We zijn momenteel aan het inventariseren waar…

Lees verder »

Arbeidsmarktwaarde vergroten = mismatch verkleinen

Veel werkgevers hebben moeite met het invullen van hun vacatures. Tegelijkertijd telt Nederland zo’n 370.000 mensen werkzoekenden (3,8% van de beroepsbevolking).

Hoe kan investeren in een ‘leven lang ontwikkelen’ bijdragen om de juiste werknemers aan te trekken én te behouden?

Als we zoveel mogelijk mensen in staat…

Lees verder »

Een welbekende uitdrukking met een dubbele betekenis. Enerzijds heeft u als ondernemer natuurlijk personeel nodig voor uw bedrijfsvoering. Uw bedrijf staat of valt immers met de juiste mensen op de juiste plek in uw organisatie. Het is daarom van groot belang om optimale zorg en aandacht aan uw werknemers te bieden zodat zij zo…

Lees verder »

Lastige tijd om aan de juiste medewerkers te komen? Meld je aan!

In ondernemend Dongen doet iedereen mee’

Hoi ondernemer,

 

Graag nodigen we je uit voor een online bijeenkomst waarin we jou als ondernemer mee willen nemen in het verhaal over het WerkgeversServicepunt (WSP) Midden-Brabant. In samenwerking met Station88…

Lees verder »