×

ATG-logoOnlangs zijn de webdesigners van R2H gestart met het bouwen van het Autotaalglas Intranet. Deze portal moet nieuw leven inblazen in de communicatie met én tussen de franchisenemers. Autotaalglas heeft in Nederland zo'n 60 vestigingen en timmert hard aan de weg.

Het eerste contact tussen Autotaalglas en R2H verliep via LinkedIn. De franchise-directeur heeft bewust gekozen voor een Intranetomgeving gebouwd met Joomla vanwege het open karakter. In de zoektocht naar een partij die dit aanbood is Autotaalglas bij R2H terecht gekomen.

Het dynamische portal zal worden ingezet om het aanbieden van documenten inzichtelijker te maken en om onderlinge communicatie beter te stroommlijnen. Hierbij krijgt iedere medewerker (franchisegever, franchisenemer en monteur) toegang tot de voor hen bestemde informatie. Daarnaast zijn functionaliteiten toegevoegd als Twitter-integratie, Actueel Weer module, Video-integratie, Uitgebreide Zoekfunctionaliteit, Medewerkers-overzicht, Agenda-overzicht, etc.

Het Intranet wordt geschikt gemaakt voor Firefox, Internet Explorer, Google Chrome en Safari op iPad. Naar verwachting wordt in juni het Intranet gepresenteerd en operationeel ingezet.