×

Veghel – KOMPAAN accountants & adviseurs zal zich per 1 juli 2013 aansluiten bij HLB Van Daal & Partners, Accountants & Belastingadviseurs. De partners van KOMPAAN, Marc van Stratum en Frank Peters, zijn met ingang van dezelfde datum als partner verbonden aan HLB Van Daal & Partners N.V. Partner Albert Zwaans blijft tot eind 2013 verbonden aan HLB Van Daal & Partners en zal vervolgens zijn carrière voortzetten buiten de accountancybranche. Met de aansluiting wordt voor HLB Van Daal & Partners de gewenste vestiging in Veghel een feit.

Ontwikkelingen in de markt en in de wetgeving maken de aansluiting voor KOMPAAN een logische stap. Het biedt een mogelijkheid tot een allround dienstverlening aan de klanten. Het Veghelse kantoor dat gevestigd is op een zichtlocatie pal aan de A50 aan de Eisenhowerweg 14a, is met haar ruim 30 medewerkers na de samenvoeging meer flexibel. Er kan makkelijker een beroep worden gedaan op de capaciteit en expertise van specialisten van een grotere organisatie.

 

 

 

 

 

Complete dienstverlening

De samensmelting van beide organisaties versterkt de positie van HLB Van Daal & Partners in de Veghelse markt, vooral die in het midden- en kleinbedrijf. Een strategische uitbreiding in een regio waar volop kansen liggen, aan de groeiende adviesvraag door klanten kan worden voldaan en veranderingen sneller en efficiënter geïmplementeerd kunnen worden. De klanten van KOMPAAN kunnen blijvend rekenen op de diensten van de vertrouwde contactpersonen.

Dicht bij klanten

 

HLB Van Daal & Partners staat vanaf 1 juli a.s. onder leiding van 23 partners met tien vestigingen in Brabant en drie in Limburg. Er werken 280 medewerkers die uit de regio komen, de taal spreken en betrokken zijn bij lokale bedrijven. HLB Van Daal & Partners maakt deel uit van het (inter)nationale HLB-netwerk met collega’s in meer dan honderd landen. De klantenkring bestaat uit ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf, die zowel lokaal als internationaal opereren. In deze regio is men bovendien één van de weinige kantoren met de hoogste (kwaliteits)vergunning van de AFM voor het mogen controleren van jaarrekeningen. Daarvan zijn er slechts dertien in Nederland.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOMPAAN accountants & adviseurs sluit aan bij HLB Van Daal & Partners