×

Meenz nodigt u uit voor: Een goed gesprek over talenten op 14 juni aanstaande.

Kelly van Zon is een groot talent woonachtig in Dongen.. Zij heeft in de tafeltennis al vele prijzen gewonnen. Onlangs werd zij Europees kampioen waardoor zij direct gekwalificeerd is voor de para olympische spelen in Rio.

kelly

Op deze middag vertelt Kelly haar verhaal, hoe zij haar talenten herkende, heeft ontwikkeld en de top heeft bereikt in tafeltennis. Ook uw medewerkers beschikken over allerlei talenten. Aan u de taak om deze optimaal te benutten.Want talenten van medewerkers inzetten in uw bedrijf, daar worden uw medewerkers en uzelf alleen maar beter van.

Meenz heeft MeenzMobiliteit ontwikkelt. Een dienst speciaal voor bedrijven die werknemers willen helpen bij hun ontwikkeling, herplaatsing of uitplaatsing naar andere bedrijven. In deze dienst werken wij samen met Marianne en Mandy van Upside. Zij verzorgen een interactieve workshop over talenten waarbij u verstelt zult staan van de uitkomst.

Al met al een interactief en inspirerend programma op 14 juni aanstaande.
Dus mis het niet en zet deze middag alvast in uw agenda.

Locatie: Breda College
Brabantlaan 3,
4817 JW Breda.

Programma:
15.00 uur - Ontvangst
15.30 uur - Welkomstwoord door Richard Molenschot.
15.40 uur - Tweegesprek met Kelly over haar talenten en wat zij ermee heeft bereikt en
nog wil gaan bereiken.
16.00 uur - Workshop over talenten van medewerkers door Upside.
16.45 uur - Napraten en netwerken onder het genot van een hapje en drankje.
17.30 uur - Afsluiten

Graag ontvangen wij een bevestiging (in verband met de catering)met hoeveel personen u aanwezig bent op deze inspirerende middag en zo ja, met hoeveel personen. U kunt deze mailen naar

Met vriendelijke groet.

Bob en Minke
Team Meenz.