×

HLB Van Daal & Partners wint Exact Cloud Award 2017/2018 in de categorie ‘Samenwerking’

Accountants- en adviesorganisatie HLB Van Daal & Partners heeft de Exact award voor samenwerking gewonnen. Deze award werd uitgereikt tijdens het Exact Live event op 15 november in de Jaarbeurs Utrecht. De jury vond HLB Van Daal de uitblinker op het gebied van samenwerking vanwege de unieke manier waarop het bedrijf steeds weer op zoek gaat naar samenwerking in de branche en met haar klanten.

De Exact Award voor samenwerking is een prestigieuze award die wordt uitgereikt aan het accountantskantoor dat uitblinkt op het gebied van samenwerking. De vakjury roemde HLB Van Daal & Partners om de manier waarop de organisatie erin is geslaagd kennis van mensen te combineren met technologische ontwikkelingen.

Jurycommentaar
HLB Van Daal & Partners heeft volgens de kritische vakjury laten zien hoe je door samenwerking écht extra waarde toevoegt aan je dienstverlening en je klanten meeneemt naar de toekomst. De combinatie van data, technologie en kennis levert heldere inzichten en analyses op, zodat klanten op basis van feiten en cijfers beslissingen kunnen nemen.

“De jury heeft grote waardering voor de aanpak volgens de piramide van Durven, Experimenteren en Leren. HLB Van Daal & Partners organiseert creativiteit en het gebruik van externe data. Zo delft het goud samen met de klant. Daarmee is HLB Van Daal & Partners de terechte winnaar van de Exact Cloud Award voor Samenwerking 2017/2018.”, lichtte de jury toe tijdens de uitreiking van de award.

Reactie HLB Van Daal & Partners
“Wat we doen, voelt als zoeken naar goud. Het vergt geduld… vakmanschap. Het vermogen om op de juiste plaats en met het juiste gereedschap aan de slag te gaan. Bij HLB Van Daal & Partners werken ervaren ‘goudzoekers’. Onze professionals zijn als geen ander in staat om – samen met onze klant – op zoek te gaan naar waarde. We zijn altijd op zoek naar slimmere manieren van werken om onze klanten beter te bedienen. Deze award winnen, dat is de kroon op dat werk”, aldus Maurice Kil, partner bij HLB Van Daal & Partners.

Verkiezing
Cloud Business Software aanbieder Exact hield voor het vijfde jaar op rij de verkiezing van het accountantskantoor dat zich in Nederland het meest bezighoudt met cloud, innovatie en samenwerking in de accountancy.

HLB Van Daal & Partners wint Exact prijs voor samenwerking. Trots! Lees hier ons verhaal: www.hlb-goud.nl