×

‘Blijf je passie volgen, ook in uitdagende tijden!’

Met plezier nodigen wij je uit voor het unieke Seminar Anderhalf x Omzet, de eerste in de reeks van seminars, die geheel in het teken staat van het delen van inspirerende positieve verhalen, plannen voor het Leisure Klimaat in de regio, het zien van kansen, het delen van sectorspecifieke kennis en het verbinden van ondernemers.

Experts, inspirators, ondernemers uit de Horeca-, Leisure- & Retail-branche zoals Olaf Vugts, conceptleider bij de Efteling, Sander Overweg, eigenaar van De Houtloods & Softy’s, Nicky Broos, Opperspelleider bij Playdôme én Marleen Swart eigenaar van Belle & Beau uit zowel Heusden en Oisterwijk, delen hun ervaringen en lichten een tipje van de sluier op van toekomstige plannen. Wethouder Ronald Bakker, gemeente Waalwijk, gaat dieper in op regelgeving en de economische visie richting toekomst.

Met dagvoorzitter Pascale Vugts, eigenaar van Betiquette, wordt dit seminar een energieke en interactieve avond, waarvoor wij je van harte uitnodigen. Dit vindt plaats op maandag 31 augustus 2020 van 19:00 tot 21:00.

De bijeenkomst is één van de eerste fysiek te bezoeken programma’s van Station88. Vanwege de nog steeds geldende maatregelen zijn er dertig exclusieve fysieke plaatsen beschikbaar. Maar niet getreurd, heb jij geen plek kunnen bemachtigen of meng jij je liever nog even niet tussen te veel medeondernemers? Het seminar is eveneens via livestream te volgen! Laat ons weten waar je voorkeur naar uitgaat.

Je bent van harte welkom dit seminar bij te wonen of zoals hierboven aangegeven, via livestream te volgen. Meld je aan via https://station88.nl/programma/anderhalf-x-omzet/ 

Wij kijken uit naar je komst!