×
IM Machining

Omschrijving im | innovating is een verzamelnaam van 3 bedrijven onder één dak. im | machining richt zich vooral op de bewerking van metalen, onderdelen van machines.

Vele machines die met codes worden bestuurd en die hun eigen taak uitvoeren. Engineering richt zich op de bouw en revisie van machines. Ze verzorgen machines over de hele wereld, vooral in de leerindustrie. Nieuwe of oude machines, elke is weer een uitdaging. Deze worden in de werkplaats van Dongen gebouwd of gereviseerd. im | tanning is de logistieke kant van IM, inkoop en verkoop van machines en onderdelen. Het vervoer hoe een machine van de ene kant van de wereld naar Dongen komt en weer terug. im | innovating zit sinds 2008 in Dongen waar ze een werkplaats, opslag en kantoorgebouw hebben staan.

Er werken 25 werknemers, ze streven allemaal naar continuïteit, orde en netheid. Ze zouden graag hun aandeel in de machines van de leerindustrie nog verder vergroten.

im engineering werkplaats


Adresgegevens IM Machining

Postadres
Steenstraat 5-7
5107 NE Dongen


Contactpersonen van IM Machining

Marc (M.) Oomens

Functie: managing director
Bedrijfsgevens: IM Machining


Stage Informatie

Type bedrijf:
Lederindustrie
Stagiaire nodig:
ja
Type stage:
Techniek
Stage duur:
Bieden beide aan
Minimum niveau:
MAVO Gemengde / Theoretische Leerweg

Een stagiair is heel vrij bij im | innovating. Ze vinden het prima wanneer een stagiair de hele dag over de schouder van een monteur meekijkt en in de werkplaats rondsnuffelt, de stagiair mag zelf bepalen wat hij doet en hoelang.

Te verwachten werkzaamheden:

Wanneer een stagiair zeer gemotiveerd is en wel van een uitdaging houdt, hebben ze leuke opdrachten waar ze een aantal weken mee bezig kunnen zijn. Je bent vanaf het VMBO van harte welkom en je mag je eigen weg vinden bij im | innovating.

Stage contactpersoon:
Gert van den Boogaard
Telefoonnummer:
0162 - 38 36 38 (alleen voor docenten en ziekmeldingen)