×

werkgelegenheidsplatform dongen

 

In het Werkgelegenheidsplatform Dongen wordt vanuit een ondernemersbenadering getracht om een diversiteit aan personeelsvraagstukken te bundelen. Tevens wordt geprobeerd vanuit de vraag een adviserende rol naar de VOCD leden te bewerkstelligen. Initiatieven die zijn of worden opgepakt:

  1. Bemiddeling in stages. Bekijk alle mogelijkheden bij Stagebureau Dongen >>
     
  2. Organisatie van bijeenkomst waarbij er in duidelijke ondernemerstaal wordt verteld wat de nieuwe wetgeving voor ons in petto heeft.
     
  3. Op deze site wordt op termijn het aanbod van vacatures en het aanbod van personeel onder de leden van de VOCD uitgewisseld, teneinde de overstap van werk naar werk mogelijk te maken. Een betere ambassadeur kan uw personeel toch niet hebben! Denk hierbij ook aan 2e spoor trajecten, een langdurig ziek personeelslid kan bij een ander bedrijf wel aangepaste werkzaamheden uitvoeren. Hierdoor voldoet het bedrijf aan de Wet Poortwachter en worden sancties vanuit het UWV vermeden. Ook tijdelijke vacatures kunnen hierin meegenomen worden, zodat rek en krimp perikelen tot een minimum beperkt kunnen worden.

Uw enige investering is om uw P&O-er te informeren over dit project zodat hij/zij tijd kan vrij maken voor een telefonisch onderhoud. Indien gewenst kan er met u een afspraak worden gemaakt voor verdere informatie en/of toelichting over uw vraagstuk.

Laten we met z'n allen dit project ondersteunen en goede (toekomstige) medewerkers binden aan bedrijven in Dongen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Felix Janssen () of Marianne Wellerd () 0162 - 31 46 66.